top of page
Bilmålning

Reparation av krockskador

På Bil+ får du enkel och smidig hjälp med alla typer av skadereparationer, från plåt- och lackskador till krockskador på din bil. Våra experter tar även hand om stenskott i vindrutan och vindrutebyten. Billackering utförs i våra egna verkstäder. Vi är stolta över att vara auktoriserade för el- och hybridfordon i Sverige.

Det börjar med en skadebesiktning.

​För att påbörja reparationsprocessen behöver vi göra en snabb och effektiv skadebesiktning för att identifiera reparationsbehoven. Besiktningen tar endast cirka 20 minuter, och du är välkommen att komma in utan förhandsbokning – det är flexibelt och anpassat efter ditt schema. Hitta din närmaste Bil+ verkstad här. Du kan också boka tid online eller genomföra en smidig digital skadebesiktning om det passar dig bättre.

Vi är din skadeverkstad oavsett försäkringsbolag eller bilmärke!

Oavsett ditt försäkringsbolag eller bilmärke är Bil+ din skadeverkstad för alla försäkringsbolag och alla bilmärken. Kontakta vårt kundcenter eller din lokala verkstad för att få information om vilka bilmärken de kan hjälpa dig med.
Vi följer noggrant tillverkarens instruktioner i vårt arbete, vilket innebär att din bil behåller sin ursprungliga garanti. I linje med hållbar utveckling repareras allt som är möjligt utan att byta ut gamla delar mot nya bara för bekvämlighetens skull. Vi gör aldrig kompromisser när det gäller säkerhet. Du kan vara trygg i vetskapen att din bil kommer att vara lika säker efter reparationen som den var innan olyckan.

Vi samarbetar med alla försäkringsbolag

Länsförsäkringar logo
Folksam logo
Trygg Hansa logo
if skadeförsärkingar logo
Moderna logo
Gjensidige logo
bottom of page