top of page
Två personer som skapar ett hjärta med händerna

Laga mopedbilen hos oss

Har din mopedbil fått en skada? Hos Bil+ får du enkel och professionell hjälp med alla typer av skadereparationer, inklusive kaross- och lackskador. Vi är specialiserade på reparation av stenskott i vindrutan och byten av vindrutor. Dessutom är billackering en av våra expertisområden, och detta utförs i våra egna moderna lackeringsverkstäder. Vi strävar efter att göra processen så smidig som möjligt för dig och din mopedbil.
 

Det börjar med en skadebesiktning.

​För att påbörja reparationsprocessen behöver vi göra en snabb och effektiv skadebesiktning för att identifiera reparationsbehoven. Besiktningen tar endast cirka 20 minuter, och du är välkommen att komma in utan förhandsbokning – det är flexibelt och anpassat efter ditt schema. Hitta din närmaste Bil+ verkstad här. Du kan också boka tid online eller genomföra en smidig digital skadebesiktning om det passar dig bättre.

Vi är din skadeverkstad oavsett försäkringsbolag eller bilmärke!

Oavsett ditt försäkringsbolag eller bilmärke är Bil+ din skadeverkstad för alla försäkringsbolag och alla bilmärken. Kontakta vårt kundcenter eller din lokala verkstad för att få information om vilka bilmärken de kan hjälpa dig med.
Vi följer noggrant tillverkarens instruktioner i vårt arbete, vilket innebär att din bil behåller sin ursprungliga garanti. I linje med hållbar utveckling repareras allt som är möjligt utan att byta ut gamla delar mot nya bara för bekvämlighetens skull. Vi gör aldrig kompromisser när det gäller säkerhet. Du kan vara trygg i vetskapen att din bil kommer att vara lika säker efter reparationen som den var innan olyckan.

Vi samarbetar med alla försäkringsbolag

Lansforskringar logo
Folksam logo
Trygg Hansa logo
if skadeförsäkringar logo
Moderna logo
Gjensidige logo
bottom of page