top of page
Skadebesiktning

Skadebesiktning

Har din bil varit inblandad i en olycka eller har du upptäckt skador? En snabb och kostnadseffektiv lösning är en professionell skadebesiktning. Den ger dig en klar bild av skadans omfattning och kostnader för reparation. Vårt team på Bil+ specialiserar sig på att återställa bilar efter krockskador och erbjuder skadebesiktning för både privatpersoner och företag.
 

Välj mellan fysisk eller digital skadebesiktning (fotobesiktning) för att enkelt få en översikt över reparationsbehoven. En skadebesiktning tar endast cirka 20 minuter och är helt kostnadsfri utan några förpliktelser för dig. Kontakta oss idag för att boka din skadebesiktning och låt oss hjälpa dig snabbt och effektivt. Vi finns här för att göra processen smidig för dig!

Steg för steg

  1. Vid skadebesiktningen granskar vi tillsammans med dig bilens skador och kontrollerar eventuella andra skador, såsom stenskott i vindrutan eller små lackskador. Att åtgärda dessa i tid kan förhindra större problem.
     

  2. Efter besiktningen beställer vi de nödvändiga reservdelarna. På så sätt är delarna redo när du kommer för själva reparationen.
     

  3. Vi sköter all dokumentation och beräkningar för ditt försäkringsbolag. Vid självbetalning erbjuder vi en kostnadsberäkning. Vid behov assisterar vi även med att göra en skadeanmälan till ditt försäkringsbolag.
     

  4. Vi bokar en tid för reparation av din bil och kan även hjälpa dig att arrangera en ersättningsbil genom våra biluthyrningspartners om det behövs.

Vi är din skadeverkstad oavsett försäkringsbolag eller bilmärke!

Oavsett om du är kund hos Audi, BMW, Volvo, eller Volkswagen – Bil+ är din skadeverkstad för alla försäkringsbolag och alla bilmärken. Vårt dedikerade team är redo att reparera krockskador och återställa din bil. Kontakta vårt kundcenter eller din lokala verkstad om du vill veta hur vi kan hjälpa dig med just ditt bilmärke.

bottom of page