top of page
Detta är en bild som visar att vi söker medarbetare till Bil+. Vi söker plåtslagare, lackerare och skadeberäknare.

Arbeta hos oss

Välkommen till Bil+ – där vår kärlek till bilar och gemenskapen är lika viktig som vårt arbete med reparationer. Bil+ är inte bara ett jobb, det är ett gäng människor som delar samma entusiasm för bilar och strävar efter att göra varje dag lite roligare och varje körupplevelse lite bättre.
 

Hos Bil+ är vi inga experter som håller på med finlir för sakens skull. Vi är människor med skruvmejslar och passion för att leverera grym service, hålla en hög standard och skapa starka band med våra kunder. Här handlar det inte bara om att vara bra; det handlar om att göra saker på ett sätt som känns rätt, både för bilen och för oss.
 

Varje person på Bil+ är viktig, och vi tror på att skapa en arbetsplats där alla känner sig som en del av laget. Ingen här är bara en bricka i spelet, utan vi är alla med och bygger upp Bil+ gemensamt. Om du delar vår passion för bilar, enkelhet och ärlighet, då är Bil+ platsen för dig. Kom och vara med på vår resa – där varje dag är en ny chans att göra något riktigt bra, både för oss själva och för alla bilälskare därute.
 

David, VD på Bil+

bottom of page