top of page
Maskering av bil

Billackering

Reparation eller byte av alla skadade delar, inklusive bilens lack, är vårt expertområde. Bil+ genomför billackeringen exklusivt på våra egna moderna lackeringsverkstäder, där vi säkerställer hög kvalitet och noggrannhet.

Vår lackbox tar hand om allt från personbilar till husbilar, med en tillhörande sliplokal för den perfekta finishen.

Lackering kräver precision och rätt kunskap, och det är precis vad vi erbjuder. Oavsett om du vill ge ditt fordon en uppfräschning eller om en olycka har inträffat, är vi här för att leverera en omfattande lackservice.
 

Vi strävar efter att använda så högkvalitativa och miljövänliga produkter som möjligt. Våra färger är vattenbaserade och genom att vi fokuserar på att lackera små ytor, minskar vi mängden färg som används jämfört med traditionell lackering.


Oavsett vilket bilmärke du kör, erbjuder Bil+ professionella lackeringsarbeten. Vi tar oss an allt från helbilslackeringar till att fräscha upp detaljer som motorhuven eller stötfångaren. Hos Bil+ får du en komplett och pålitlig service för att ge din bil den perfekta finishen efter en skada. Ge ditt fordon den kärlek det förtjänar med vår expertis inom lackering!

Vi är din skadeverkstad oavsett försäkringsbolag eller bilmärke!

Oavsett om du är kund hos Audi, BMW, Volvo, eller Volkswagen – Bil+ är din skadeverkstad för alla försäkringsbolag och alla bilmärken. Vårt dedikerade team är redo att reparera krockskador och återställa din bil. Kontakta vårt kundcenter eller din lokala verkstad om du vill veta hur vi kan hjälpa dig med just ditt bilmärke.

Frågor och svar

Hur går processen till om jag har en lackskada på min bil?

Om din bil har fått en lackskada, oavsett om det är från en parkeringsskada eller ett stenskott, är första steget att komma in till Bil+. Vi gör en noggrann bedömning av skadan och skickar en kostnadskalkyl till ditt försäkringsbolag. När kostnadskalkylen är godkänd, genomför vi reparationen, och du kan enkelt hämta upp din bil. Du betalar endast självrisken, och Bil+ tar hand om allt annat. Under hela processen håller vi dig informerad om vad som händer och när din bil förväntas vara klar.

Hur hanterar Bil+ upprustning av äldre fordon?

Om du har en äldre bil som behöver återställas till sitt forna glans, kan Bil+ hjälpa dig med en total omlackering. Vi gör noggrant utvalda val av färg, lack och teknik för att återge bilen sitt ursprungliga utseende som om den nyligen rullat ut från bilutställningen. Bil+ specialiserar sig inte bara på billackering – det är vår passion. Vi strävar efter att göra det omöjliga möjligt och återställa fordon till nyskick till ett rimligt pris, med miljövänliga metoder och i avtalad tid.

Vad sätter Bil+ i fokus när det gäller miljö och kvalitet?

Bil+ är experter på billackering och tar sig an alla typer av lackeringsjobb på personbilar, transportfordon och husbilar. Samtidigt är miljö och kvalitet i fokus för oss. Vi strävar ständigt efter förbättring genom att utvärdera nya tekniker och produkter på marknaden. Vår målsättning är att leverera tjänster som är både miljövänliga och av högsta kvalitet.

bottom of page