top of page
Verktyg som torkas av på en handduk

Boka service för din bil

Välkommen till Bil+s bilverkstäder! Förutom att vi utför skadereparation av din bil erbjuder vi förstklassig service på några av våra verkstäder eller samarbetspartners. Vi är experter på att utföra service på flera modeller och märken. Hos oss kan du boka service online eller genom att ringa vår kundtjänst. Vi förstår hur viktigt det är att din bil är i toppskick och vår kunniga personal kommer att se till att allt fungerar som det ska.

Att boka bilservice har aldrig varit enklare. Vi har flera verkstäder i Stockholm, en i Linköping och en i Göteborg. Våra verkstäder är utrustade med den senaste tekniken för att garantera att din bil får den bästa möjliga servicen. Vi vet att det kan vara svårt att hitta en verkstad som du kan lita på. Det är därför vi på Bil+ alltid erbjuder konkurrenskraftiga priser och garanterar att allt arbete som utförs på din bil är av högsta kvalitet. Våra mekaniker är utbildade och certifierade för att säkerställa att din bil är i goda händer.

Vi tar hand om din bil

Boka service idag och låt oss ta hand om din bil. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive oljebyte, bromsreparationer, fabriksuppdateringar och felsökning. Vi är stolta över att erbjuda den bästa möjliga servicen till våra kunder och vi hoppas att du kommer att hålla med. Tveka inte att kontakta oss på 077-112 11 21 om du har några frågor eller vill boka service på din bil. Vill du istället boka skadereparation för din bil kan du läsa mer om hur du bokar tid för skadebesiktning här. Vi utför skadebesiktningar för alla bilar.

bottom of page