Koncept

Tjänster

Skadeverkstad – Enklare för bilägaren

Samarbete med försäkringsbolag och hantering av alla skadeärenden. Reparation av mindre plåtskador till större struktur-skador. Bilplastreparationer av bilens samtliga plastdetaljer. Skönhetslackeringar och skadelackering.

Glas – Byte och reparation av rutor

Stenskottslagning och byte av samtliga rutor, antingen i samband med ditt verkstadsbesök eller en separat glasskada. Vi kan hjälpa dig att fylla i din glasskadeanmälan på plats. Självrisken betalar du när allt är klart. Efter det är bara att köra med en säkrare och klarare ruta.

Smartrepair – Effektivt och snabbt

Utan större ingrepp kan vi med hjälp av specialverktyg reparera olika skador på bilen. Smartrepair utförs ofta utan omlackering, men ifall det lackeras så begränsas området endast till skadan. Spara på tid, miljön och pengar, välj Smartrepair.

Rekonditionering – Nybilskänsla

Nybilskänsla efter ditt reparationsbesök. Komplett rekonditionering allt ifrån rengöring av gömda utrymmen till en professionell polering. En ordentlig vaxning skyddar inte endast lacken utan får även smårepor att försvinna.

Lackbehandling – Öka livslängden

Ett extra lager skydd gör hela skillnaden. Skyddar lacken, ger den mer lyster och gör bilen enklare att tvätta. Säg hejdå till avfettning, med vår lackbehandling behöver du endast använda högtrycksvatten när du tvättar bilen.

Hjulinställning – Minskat slitage

En korrekt hjulinställning är A-O för både din bränsleförbrukning och grepp på vägen. Genom olika tillverkarspecifika parametrar återställer vi inställningen på din bil så att den kändes som den gjorde när den kom ut ur fabriken.

Däckhotell – Säsongsförvaring med hjulskifte

Ordentlig förvaring med värme håller dina däck fräscha över årstiden. Skifte, förvaring kontroll av ringtryck, skick och mönsterdjup ingår i vårt däckhotell.

Service och reparation – Bibehållen garanti

Sov gott med en Bil+ stämpel. Vi följer bilfabrikantens rekommendationer så att du behåller din bils garanti. Kontinuerlig utbildning och rätt utrustning garanterar att din bil får just den vård den behöver.

Parkeringsskada – Snabbare hantering

Besiktning, värdering och reparation av din parkeringsskada. Ifall du har problem att fylla in blanketten så hjälper vi givetvis till. Enkel skadehantering via vår app, där du även kan följa bilens status.