Koncept

Koncept

Verkstadsnätverk

Genom vårt verkstadsnätverk kan du alltid förvänta dig hög kvalitet och genuin service, oavsett vilken av våra certifierade verkstäder du väljer. Anlita din lokala verkstad och upplev professionell kompetens och service.

Hyrbil

Är du i behov av en ersättningsbil? Boka den hos oss och få den framkörd till din dörr. Du kan både nyttja din hyrbilsförsäkring eller ombesörja det privat.

Egen skadebesiktning

För att spara tid och miljö samt minska verkstadsbesöken kan du med hjälp av vårt innovativa e-verktyg själv utföra skadebesiktning och på så sätt påskynda skadehanteringen.

Bärgningstjänst

Tillgång till egen bärgningstjänst som underlättar transporten av ditt fordon

Hämta & Lämna

Vi hämtar och lämnar din bil oavsett vart du bor eller jobbar. Önskar du en hyrbil lämnar vi en till dig i samband med att vi hämtar din bil.

Skadehanteringssupport

Vi hjälper dig med att fylla i din skademälan eller hjälper dig med besiktiga din parkeringsskada.

Ramavtal vagnparker

Beroende på företagets vagnpark och behov kan vi erbjuda er unika vagnparkspaket. Vi erbjuder ditt företag skadeanmälanhantering, ersättningskrav processer, skadebesiktning, hämta & lämna service samt underhålls-bevakning med åtgärd.

Qplan

Grunden för ett lyckat verkstadsbesök är planering och kommunikation. Med hjälp av det banbrytande planerings- och kommunikationsprogrammet Q-plan kan du följa din bil genom hela återställningsprocessen.

Bil+ kundtjänst

Ett nummer när som helst och vart som helst. Boka service, reparation och prata med våra rådgivare när det passar dig.